keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Toipumista, pakkasta, aurinkoa, pieniä iloja :)

Jopas nyt jotakin.  Väsymys on ollut ylenpalttinen muutaman päivän. Hymypojan sairastaminen jatkuu, joskin epämääräisenä sikäli, että päivisin poika on ollut oma reipas itsensä mutta öisin... huh huh. En mene asiaan sen syvällisemmin, koska en halua tehdä hyvän mielen neuleblogistani väsyneen kotiäidin marmatuspalstaa, mutta sanonpahan vaan että nyt väsyttää!! Noh, kahvia koneeseen, eiköhän se taas. :)

Pipipoikaakin väsyttää :/

Noh, nyt olen sitten syystä aivan tohkeissani, selitys ottaa tovin, joten bear with me:

Aloitin eilen projektin, koska kaivelin lankavarastostani unohtuneet 200g farkunsinistä Samosta. Hymypoika saa kevääksi itselleen siis "farkkutakin", ohjeen kaivoin Novitan numerosta kesä 2005.
Uutta puikoilla!
Samos on pitkästä aikaa tosi kiva neulottava! Minulla on katkera kokemus yhdestä todella pieleen menneestä isotöisestä puserosta, jonka tein vaihteeksi itselleni. Ohjeessa oli jotain mätää ja neulekuviot eivät istuneet millään ja lopulta kun sain valmiin tuotteen päälleni, tajusin että pääntie oli aivan karsea liehuke, eikä istunut minulle sitten alkuunkaan. Nyt siis harjoittelen Samostraumastani eroon vähän pienemmällä työllä. Mutta ei tämä nyt oikeastaan ole niinkään syy olla tohkeissani, joten jatketaan.

Mikä kumma...? 
 Postimiehen ovikellonsoitto ilahdutti päivääni. Yleensä saan silloin kirjakerhopaketin, mutta nyt tulikin jotain aivan muuta! Sain käteeni aivan supersuloisen violetin laatikon! SNY-pakettini!! <3 Hurraa!!

Laatikon väri ja kuosi ovat aivan "miun maun mukkaan", rakastan kiemuroita. Kyseessä on ilmeisesti jokin entinen elintarvikeloota, koska laatikossa luki "Anna elämän maistua" ja hauskana yksityiskohtana siihen oli jäänyt paikoilleen "parasta ennen" -päiväys. :D Koristeeksi laatikko oli saanut hauskoja eläintarroja.

No siihen sisältöön sitten. Ja tässä vaiheessa ymmärtänette miksi olen tohkeissani: laatikosta paljastui 300g farkunsinistä Samos-lankaa!! Repesin aivan totaalisesti! :D Olin hymistellyt mielessäni kuinka ihmeellisellä telepatialla varustettuja Neuleystäviä muilla raportoineilla on ollut, mutta tämä ylitti jo ymmärrykseni!

Mikä ihana yllätys! <3
Lisäksi paketissa oli sievä sydänkortti terveisineen, sekä Hymypojallekin lahja tervehtymiseksi: suloinen unisatukirja "Kauniita unia Pikkunalle". Kiitos oikein paljon SNY! Paketti oli todella mieluinen!! Olen ällikällä lyöty, ilahduksissani ja aivan innoissani! Tämä on kivaa! Olispa jo maaliskuu! :) :) :)

Siis tääkö oli mulle vai?

Jaaaaa eiku tää kirja! "Huu huu!", niiku meilpäi sanotaa!
Nytpä sitten taitaa Hymypojalle syntyä hiukan suurempi farkkuinen asustesetti, ellen sitten keksi hemmotella itseäni jollain mukavalla! Neuleohjearkistoja pläräämään siis! :)

Pakkanen tosiaan pitää meitä sisätiloissa, mutta onnekseni meillä on parveke auringon puolella, joten Hymypoika saa nukkua päiväunensa kuitenkin raittiissa ilmassa. Kun vielä äitiliini osaisi nukkua päiväunia... eilinen yritys jäi varttiin. En olisi uskonut sanovani tätä, mutta kun on liian valoisaa!

Nyt hymyssä suin iltapäiväkahvin keittoon! :)
3 kommenttia:

 1. Kylläpä Itella toimi nopeasti, vaikka laitoin paketin Economy-postina.
  Arvaas vaan, kuinka pähkäilin paketin sisällön kanssa ja kasasin sitä uudelleen ja uudelleen, kunnes jokin sisäinen ääni käski laittaa ne Samokset tulemaan sulle päin. Se oli ehkä se telepatian ääni.

  Tännekin päähän tuli todella hyvä mieli, kun luin postatustasi paketista. Ihanaa, että osasin lähettää mieluisen ja käyttöön tulevan paketin.
  Toivottavasti Hymypoika nukkuu yönsä hyvin kuultuaan iltasadun kirjasta.

  Tämä SNY on aivan mielettömän ihana keksintö.
  Hyvää loppuviikkoa teille.
  SNY

  VastaaPoista
 2. Jee! Eka paketti saapunut, minä postitin jo omani mutta vielä jännitän koska saan paketin =)

  VastaaPoista
 3. SNY: Mahtavaa telepatiaa kyllä, ei voi muuta sanoa. Ja ne langat olivat oikeasti lahonneet tuolla varastossa aika pitkään ja nyt just kaivoin ne esille! :) Hauskaa!

  Kyllä tämä SNY on tosi piristävä juttu. Miehenikin oli iloinen kun olin saanut niin mukavaa postia, ihan on siis hupia koko perheelle tästä! :)

  Hymypoika voi jo hiukan paremmin, mutta nyt kiusaa räkä ja yskä. Ensimmäinen iltasatu luettiin illalla ja yökin oli helpompi, ehkä kirjassa oli taika! :)

  Omppu: Ihanaa jännitystä. :)

  VastaaPoista