keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Terveiset parantolasta

Meillä on nyt sairastettu ihan urakalla. Hymypoika on jo ollut terveenä, mutta nyt sitten minä ja mies saamme osamme tuosta flunssapöpöstä. Minulle nousi kuume viime perjantaina ja siitä asti olen ollut vaihtelevassa kunnossa, mutta enimmäkseen kunnolla kipeänä. Aivan superihanat ja aurinkoiset pakkassäät ovat menneet siis täysin harakoille ja niistä on nautittu lähinnä ikkunasta ja parvekkeelta.

Näköalaa makkarin ikkunasta, liekö joku halunnut piristää sairastavien päivää..?
Puikoilla heiluu sairastamisesta huolimatta, tai ehkä hieman jopa sen takia, koska sohvalta ei pahemmin nousta muuta kuin pakollisille asioille.

Takinviipaleita.
Hymypojan "farkkutakki" Samoksesta on toista hihaa vaille valmiina kasaamista. Postinkantajalla on ollut hulluna hommia, tilasin Titityystä hiukan herkkuja itselleni ja eräälle salaiselle henkilölle ;) sekä Tapion Kaupasta roosaa Luxus Windiä äitini huivia varten. Viimeksimainitut odottavat vielä noutoaan postissa.

Vielä ei voi paljastaa... :)
Paketti Pallasta!
Juju-kerhon ystäväkampanjan mieletön TeeTeen Pallas-lankapaketti saapui myös ja siitä riemastuneena kävin harjoittelemaan välipalaksi Hiitolan sukkia.

Hiitolalaiset kauniissa Karjalan väreissä
Tuohon Hiitolan sukan mallineuleeseen onkin helppo hurahtaa, se on todella kaunis! Ohjeen sain taannoin Tiinan blogin kautta, mutta ohje ei ollut ihan niin seikkaperäinen, että olisin siitä saanut sukat puikoille. No, kysyvä googlaavahan ei tieltä eksy, joten päädyin muutaman mutkan kautta Kristiinan blogiin ja sieltä vielä Novitan neulomossa käytyyn keskusteluun aiheesta ja kas, sain rautalangasta väännetyt ohjeet. :) Nämä meikäläisen 6mm+ puikoille luodut knackisormet kyllä ovat hiukkasen hädissään 2,5mm bambupuikoista, mutta hiljalleen niihinkin tottuu. :)

Mielen virkistystä Kodin Ykkösestä - ilmiselvä neulojan muistikirja! :)
Huonekasvit ovat päässeet uusiin ruukkuihin ja multiin, ne vähät mitä meillä siis tällä hetkellä kasvaa. Kylvömultaakin hain jo säkillisen, kylvöalustoja pitäisi vielä haalia ja alkaa hiljalleen miettiä idätysasioita. Makkari tuli siivottua lattiasta kattoon kun vanha nariseva Ikeasänkymme pääsi eläkkeelle ja upouusi jenkkisänky kannettiin eilen hellimään rasittuneita selkiämme. :) Lisäksi to do -listillä kummittelee Hymypojan pieneksi jääneiden vaatteiden lajittelu ja varastointi, parvekkeen sisustuksen valkkaaminen ja siivous, sekä eteisen järjestely. Jos kuitenkin ihan ensiksi vaikka lopettaisi tämän sairastamisen ja piipahtaisi pitkästä aikaa salilla. Ihan näinä päivinä.

3 kommenttia:

 1. Harmi, kun olette olleet kipeinä.
  Toisaalta ulkotöissä puuhailevana voin kertoa ettei toi yli 20 astetta ole oikeasti kauhean viehättävä keli viettää ulkona pidempää aikaa.
  Ikkunasta katsoessa tuntuu, että auringonpaiste houkuttelee ulos, mutta sitten, kun siellä on pakko olla, ei se aurinkokaan enää lämmitä.

  Onneksi on luvattu hieman lauhtuvampaa, joten oikea ulkoilu on kohta nautittavaa.
  Pikaista paranemista, äläkä rehki salilla liian pian.
  SNY:si

  VastaaPoista
 2. Ihan oikeasti katsoin pitkään sitä kuvaa muistikirjasta ja kuvittelin että olit neulonut sellaisen mallitilkun :D Väsyttää... Ihanaa että olet jaksanut neuloa aina tulee niin hyvä mieli kun saa jotain aikaiseksi :) Myös toisten aikaansaannokset piristää :)

  VastaaPoista
 3. SNY: Juu, olen kyllä lohduttautunut sillä että tuon pienen miehen kanssa ei pahemmin oltaisi muutenkaan ulkoiltu ja koska asumme aika rannassa, on tuo viimakin todella kolea näillä pakkasilla.

  Päkis: Hih, kieltämättä siitä voi saada sellaisen vaikutelman. :D Olenpas minä taitava optisten harhojen kuvaaja ;D

  Kiitos tsempeistä ystävät. :)

  VastaaPoista