maanantai 14. helmikuuta 2011

Postia SNY:ltä!!


Sain SNY:ltäni ystävänpäivätervehdyksen, kiitos siitä! :) Kummastelinkin jo, että eikö arpajaisvoitto herätä riemunhihkauksia lainkaan, mutta kortissa SNY kertookin odottavansa innolla toukokuuta, paljastuspostia ja palkintoaan! Hauskaa että nyt meillä on molemmilla salaisuuksia toisillemme. :)

Toivottavasti teatteriretki oli onnistunut! Minäkin olen innokas teatterissa kävijä.

Hyvää ystävänpäivää SNY sekä kaikki muutkin rakkaat selailijani! :)

Toivottavasti tämän postauksen ulkoasu ei ole outo, testaan tässä Picasan "Blog This" -nappia ensimmäistä kertaa.

Jk. Hyvin näytti toimivan. :) Ja blogin hiljaiselo johtuu siitä että Hymypoika sairastaa, eilen nousi todella korkea kuume ja tänään vointi on hitusen parempi mutta olemme tietysti molemmat tolkuttoman väsyneitä. Sain kuitenkin äidin joogasukat valmiiksi, sekä yllämainittu ystävänpäiväylläri SNY:lle odottaa nyt blogausta, sillä emmehän halua pilata yllätystä. :) Laittelen kuvia jahka olemme hiukan paremmassa hapessa.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

 1. Hyvä, että kortti tuli perille. Testasin samalla hieman Itellan uutta ykkös- ja kakkosluokan postien kulkua. Hyvin toimi ykkösluokan postitus.
  Toivottavasti pieni mies voi jo paremmin. On aina kurjaa, kun lapset sairastavat.
  Paketti on jo lähtökuopissaan...
  SNY:si

  VastaaPoista
 2. Kiitos SNY! :) Salaa hiukan odotinkin että ystävänpäivänä kuulen sinusta jotakin... ;) Jään jännityksellä odottamaan pakettia! Minä olin jo matti malttamaton ja postitin helmikuun paketin jo omalle ystävälleni... :)

  VastaaPoista