tiistai 1. helmikuuta 2011

Helmikuu!

Helmikuu on niin tervetullut, että ette tiedäkään! Ja kuin tilauksesta, se valkenee aurinkoisena ja kauniina. Lämpömittari näyttää auringon puolella taloa +7,5°C! Ooh! :)

Kuulostelen iloisena kehoni kivistäviä lihaksia. Eilen korkkasin Zumban ja täytyy tunnustaa, että aivan turhaan olin vältellyt kyseistä lajia. Kyllä siellä oli hauskaa ja biisit tuntuivat juuri sopivan mittaisilta. Onneksi ryhmäliikunnasta on kadonnut se entisaikojen verenmaku suussa aerobiccaaminen ja sarjojen väliin saa huokaista ja tasata hengitystä. Onnistumisen ilo piilee siinä kun saa pyyhkäistä hiet, ottaa huikan vettä ja hymyillä mielessään: "Jaksoin taas yhden sarjan, hyvä minä!".

Tänään liikahdan kevyesti vaunulenkkeillen, vien Hymypojan pitkästä aikaa perhetalon vauvamuskariin tapaamaan ikätovereitaan ja laulamaan. Samalla nautiskelen kevättalven ensimmäisestä päivästä. Missähän aurinkolasini ovat...? 8)

Tilasin Juju-kerhosta pari ystävänpäivälahjaa, siellä on kivoja kirjoja taas alessa. Jotenkin jäin haikailemaan olisiko nuo nappisetit pitänyt lisätä vielä tilaukseen... mutta menkööt, tuleehan noita. Sain myös taannoin värvätyksi yhden uuden Juju-jäsenyyden, joten minulle pitäisi putkahtaa postiin aivan mieletön Teeteen Pallas -lankapaketti! Pallaksesta olen ajatellut neuloa Hiitola-sukat, niistä sitten enemmän jahka ovat työn alla.

Yllätysprojektini edistyy, ollen jo 20cm palmikkoista vartta. :) Lisäksi "projektinurkkaukseeni" (kokonaan valtaamani kulmasohva) ilmestyi kerä turkoosia seiskaveikkaa, joka pyysi tulla Hyvin Pienen Miehen villatakiksi. <3

Hymypoika kiskoo aamutirsojaan, joten äiti taitaa neuloa pari kerrosta. Aurinkoa päivään kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti