sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Kohti uutta viikkoa

Sunnuntai se pyörähtää kohta maanantaiksi.

Meillä alkoi urheilullinen elämä taas, nyt toivottavasti pitkäjänteisemmin kuin koskaan ennen. Kävin BodyBalance-tunnilla ja kävelin salimatkan eessun taassun. Hyvää teki. Rakkahani käväisi uimassa. Nyt alkaa taas ryhtiliike kohti kesää, saas nähdä kuinka kavereiden käy! :)

Kädet kaipasivat jo kiireesti töitä ja ennen kuin villapuserodilemma ratkeaa, tehdään välipalaksi se Novitan talvinumeron malli 72., mutta koska se on yllätys, ei kerrota kellekään mikä se on. ;)

Se on salaisuus - hysss. :)

Kevään SNY kierros on käynnissä ja sainkin jo yhteydenoton omalta ystävältäni! Jostain syystä tosin hänen kommenttinsa ei näy täällä blogissa, vaikka siitä tulikin minulle sähköpostiviesti. Kiitos kummiskin ja mukavaa että blogistani oli ollut jo hyötyä! Ilolla jään odottamaan mitä mukavaa kevät tuo tullessaan! :)

2 kommenttia:

 1. Hei taas. Kyllä se kommentti näkyy blogissasi. Tai ainakin minä sen pystyn lukemaan, vaikken ole mihinkään kirjautunutkaa. Voit itsekin tsekata sen toimivuuden kirjautumatta blogiisi. Silloin näet blogisi ulkopuolisen silmin.
  Ilolla luin liikuntakärpäsen puremastanne - meillä on sama juttu ;) Se on varmaan tämä kevät.
  Tsemppiä teille ja kuullaan taas.
  SNY:si

  VastaaPoista
 2. No tämä ainakin näkyy, olisin vain mieluusti kommentoinut edellistäkin tänne kommenttikenttään, mutta jostain syystä kommenttisi piiloutui minulta. :)

  Kiitos liikuntatsempeistä ja samat sanat teille! :)

  Olenpas muuten ihan lapsellisen innoissani salaisesta ystävästäni. :D Hihityttää! :)

  VastaaPoista