torstai 3. helmikuuta 2011

333!

Kiitos käynnistä!! :)

Otsikkona on tänään vanhan vihtahousun, alias Pelsepuupin puhelinnumero kolmella kahdella jaettuna, koska minua ilahdutti yhtä sievä lukema lukukertamittarissani! Aivan mahtavaa, kivaa kun olette piipahdelleet! :)

Jonkinlaisen virstanpylvään ohittaminen on useissa käsityöblogeissa merkinnyt pientä arvontaa lukijoille, niin myös tässä blogissa. Arvon jokaisen tätä kirjoitusta to 10.2. mennessä kommentoivan kesken pienen ystävänpäivälahjan, joka tulee olemaan jotain itse tekemääni. :) Kirjoittakaa kommenttiin vaikkapa mieluisin kevään merkki! :)

Piipahdimme ystäväiseni Päkiksen kanssa Lankamaailma Nordiassa ja hulluushan se siellä aina iskee. Päädyimme nyt yhdessä tuumin sihen, että hänen lapsosilleen tehdään puserot Natur Uldista ja pistän sieluni kehiin ja suunnittelen puserot itse. Jotain muutakin pientä kivaa tarttui matkaan... 8) Kiitos Päkikselle mukavista sponsseista!

Tulin tänään paljastaneeksi yllätysprojektini sen saajalle hiukan ennakkoon, joten voinen julkaista tuotoksen edistymisen myös täällä. Valveutuneimmat neulojat toki tiesivät jo mikä on Novitan talvinumeron malli 72... :) Mutta äitini ei lue Novitaa. Innokkaalle joogaajalle siis tulossa joogasukat. Ja perinteitä kunnioittaen vaihdoin langan Novitan Tuomas-lankaan, jota tarttui joulureissulla Korialta kassiin pari kokeilukerää. Ihan mukava lanka neuloa, mutta ei mitään erityistä plussaa tai miinusta Novitan peruskauraan (Nalle, 7-V) verrattuna. Nimi puhutteli minua, joten siksi heräteosto. :) Ehkä lanka on Novitan inside-vitsi, onhan Tuomas yksi seitsemästä veljeksestä... eroa alkuperäiseen on 35% villaa korvattuna akryylilla, muut eroavaisuudet ovat aika nimellisiä.

Joogasukkahan se!

Palmikkoneuleen kera.

Huomenna on tiedossa mukava treffi-ilta, Hymypoika menee mummolaan yökylään ja me pääsemme ystäväpariskunnan kanssa teatteriin ja syömään. Toivotan siis kaikille oikein mukavaa viikonloppua, mistä päin maailmaa sitten tätä luettekin! :)12 kommenttia:

 1. HIeno joogasukka!
  Kilpailuun pitää tietysti osallistua eli minun mielestäni ihanin kevään merkki on auringon lämpö. Se että poskipäissä ei kipristele pakkanen vaan aurinko lämmittää, voi kunpa pian saataisiin taas aurinkoisia päiviä :)

  VastaaPoista
 2. 999/3=333... Pelsepuuppi vaihtanut operaattoria?

  -J

  VastaaPoista
 3. Hahhahahah joo, samalla kun se osti tuon ylimääräisen p-kirjaimen nimeensä... Kiitos vaan oikaisusta.

  VastaaPoista
 4. Niin ja kiva että J ilmoittauduit lukijaksi kun löysit jotain oikaistavaa ;)

  VastaaPoista
 5. Hei,
  Joogaa harrastaneena uskon, että joogasukat ovat tervetulleet harrastajalle. Itsekin olen miettinyt niiden tekemistä. Kiva nähdä, että ne ovat toimivat.
  Itselleni ihanin kevään merkki on ehkä se, että päivän ainoa valoisa aika ei enää jää työpäivän alle, vaan sitä riittää myös kotiin vietäväksikin. Toinen kevään merkki on oman vireystason huomattava nousu.
  Oikein mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi.
  SNY:si

  VastaaPoista
 6. Minulle kevään merkit alkavat Tulppaaneista kaupoissa, mukavasti keskellä talvea kuin on myös synttärinikin =) Ostan taas uuden kimpun tänään kotiin!

  VastaaPoista
 7. Tulppaanit täälläkin on kevään merkki, samoin auringon paiste ja sulavat lumet ja se kuuluisa kevään tuoksu! Ah. :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos mukavista kommenteista kaikille! Ja SNY, olet myös mukana arvonnassa, mutta jos arpaonni osuu, saat ystävänpäivälahjasi sitten SNY-kierron päätyttyä... (jos maltat odottaa) :D

  Lisää kommentteja vaan, kevään tuoksu tulee tänne kotisohvallekin teidän juttujanne lukiessa! :)

  VastaaPoista
 9. Osallistunpa minäkin arvontaan =). Meinasin laittaa kevään merkiksi myös auringon mutta sen on niin moni laittanut joten keksitäänpäs jotain muuta.ööö. Vaikkapa lätäköt niissä tykkää isompikin läträtä.
  Terkuin "Enkeli" tai Heidi miten vaan =)

  VastaaPoista
 10. Hei, vielä ehtii mukaan arvontaan! Mulle tärkein kevään merkki on auringon valo. Erityisesti aamusta ja illasta harppauksin pitenevä päivä eli valoisa aika.

  VastaaPoista
 11. Kiva nähdä nämä joogasukat jo jonkun tehneenä. Itse vasta selailin tuota lehteä ja mietin, mitä sieltä tekisi.. Nämä kyllä kiinnostaa!

  VastaaPoista
 12. Hei Pinni! Kiitos kommentista. Joogasukat ovat mukavan stressitön välityö, palmikko/kuvioneule edistyy aina ripeästi ("neulon vielä yhden palmikonkierron...") ja kantapäät ja kärkikavennukset eivät kiusaa. :)

  VastaaPoista