maanantai 7. helmikuuta 2011

Makoisaa maanantaita :)

Olen pitkästä aikaa riehaantunut pirtelöistä. Kevät kutkuttaa ja saa minut ajattelemaan kesän marjasatoa ja pitäähän sitä tehdä jo pakkaseen tilaa tulevalle sadolle!

Aamu käyntiin smoothiella!

Aamusmoothieni koostumus oli tänään:
Vaniljajogurttia
Mustikoita (kourallinen)
Mansikoita (kourallinen)
Banaani
Kaurahiutaleita

Sauvasekoittajalla surrur ja se on siinä. :)


Viikonloppu oli ja meni todella mukavissa merkeissä. Perjantaina nautiskelimme teatteri-illasta ja herkullisesta ruuasta sekä hieman viinistäkin erittäin ihanien ihmisten seurassa. Kiitos siitä kaikille asianosaisille, eikä vähiten äidilleni, joka otti Hymypojan yökylään. :) Lauantaina tuntui ihan hassulta että vielä oli kokonainen sunnuntai jäljellä! Sitäkään emme hukanneet, vaan vietimme reippaan parituntisen ulkoillen upeassa aurinkoisessa talvisäässä. Ja kun kyselin viimeksi kevään merkkejä, sain napattua muistikortille oman ehdottoman suosikkini!



Kiss-kiss-kiss!

Nämä eivät nau'u :)

Pieni ja pehmeä lupaus keväästä!

Uskomatonta, mutta totta, pajunkissathan ne jo pukkaavat pörröistä päätään esille! :)

Kevään tunnusta huolimatta pääsimme harrastamaan kerrassaan talviurheilua, kun korkkasimme viimein Hymypojan pulkan! Pieni mies oli suu messingillä ja hauskaa oli, vaikka isi kuinka pyöritti ja juoksutti. Pääsipä poju poseeraamaan muutaman turistinkin kameralle jääkävelyllämme. :)
Riemuinen pulkkamies :)
Muistuttelen vielä edellisen postaukseni arvonnasta, vielä ehtii kommentoida ja kertoa omia lemppareitaan kevään tunnusmerkeistä! Arvon torstaina jonkin pienen ystävänpäiväyllärin kommentoijien kesken.

Aurinko hellii meitä tänäänkin ja pieni ulkoilu kutkuttaisi siitäkin huolimatta, että siivous, pyykki ja leipomukset odottavat. Mutta nepä eivät lie karkaa mihinkään vaikka minä karkaisinkin lenkille! :) Aurinkoa alkuviikkoon kaikille!

2 kommenttia: