perjantai 1. kesäkuuta 2012

Alkukesän kuvasatoa

Kuten tuli luvatuksi, tässä vielä kuvat toukokuun SNY-paketista. Ingen paketit ovat ilahduttaneet minua suuresti kaiken kevättä ja tämä toukokuinen paljastuspaketti ei yhtään vähempää!

Toukokuun SNY-ihanuudet
Paketista kuoriutui kaunis kirje (kauniilla kuvilla koristeltuna), kolme kerää Austermann Algarve Grande -lankaa (ihanan punaista), namusia (kyllä kiitos!), kukan siemeniä istutuspurkissa (partsille pääsevät) sekä liitutaulu-pyykkipoika ja mysteeri:

Ken on hän?! :D
Inge arvuutteleekin kirjeessään, tiedänkö mikä tämä metallinipsu on. En kyllä keksi. Nuo kaksi uraa tuolla nipistimen keskellä kyllä antavat olettaa että siitä voisi mennä jotain läpi. Lankaa? Arvailkaahan muutkin! :)

Pirteänpunainen kesälanka
Tuhannet kiitokset vielä Ingelle! Minä lähetin paketteja Neule-Kirpulle ja myös ilmeisen onnistuneesti. :) Kiitos myös Red Dragonille emoilusta! Hieno kevätkierros kaikin puolin! :)

Puikoillani muhii parasta aikaa Tallinnasta ostamani Schachenmayr Bambino Ull. Kaivelin neuletakkiohjeita, kunnes törmäsin Ravelryssä tähän ohjeeseen. Sattumalta sain lankaan kutakuinkin saman tiheyden kuin ohjeen Drops Alpacassa, joten ohjetta ei tarvinnut pahemmin muokata. Kuvan perusteella päätin kuitenkin lisätä helmaan 10cm lisää pituutta, koska en välitä napapaidoista. Toistaiseksi homma on sujunut mukavasti ja olen ylpeä teknomartta - naputtelen kavennusten ja levennysten välissä kerrosmäärät vähän väliä puhelimeen muistiin, jolloin ohjeistus kulkee mukana, eikä tämä työ kaadu ainakaan mittavirheisiin!

Luumutakki puikoilla

Pehmoista beibivillaa
Äitinikin piipahti Tallinnassa, parahiksi syntymäpäivänäni. Annoin neuleasioihin vihkitymättömälle karsean tuliaistoiveen: "Tuo vaikka lankaa!". Kuinka ollakaan äiti oli päätynyt Muurivahen söpöön käsityökauppaan, josta me Päkiksen kanssa myös ostimme Aade Lõngin villaa ja kuinka ollakaan: sama värjäys kuin itse ostamassani, mutta ohuempi lanka! Näistä mahtanee syntyä kokonainen asustesetti! :D

Lisäksi sain kerän Pompom-pallerolankaa, joka on söpön väristä ja päätynee aikanaan vaikkapa tyynynpäälliseksi tai vaikka nukenvaunuihin peitteeksi.

Tallinnan terveisiä.
Synttärilahja tämäkin, ihana käsilaukku, nimittäin käsilaukullinen punaviiniä. Kaikkea ne keksii! :D

Mitä naisen käsilaukussa ei ole, sitä ei tarvita!
Synttärikorttikin oli pirteä ja kortissa oli lupaus teatteriretkestä Suomenlinnaan! Ryhmäteatterin tämänkesäinen produktio on iki-ihana Peter Pan. Kiitos äiti!! :)

Muumimammakin on kesäfiiliksissä.

Päivityksistäni ei tunnu myöskään pöpöjä puuttuvan. Viimeksi sairasti Hymypoika, nyt sitten minä. Tavallinen virusflunssa, kovin ärsyttävää, koska nokka on tukossa ja päätä särkee. Siitäkin huolimatta voi iloita kesäkuun alkamisesta ja siitä että kuukauden päästä on loma ja reissusuunnitelmien tekeminen on aloitettava toden teolla! Niistä kuitenkin lisää myöhemmin. :)

Kaunista ja kukkivaa kesäkuuta kaikille ja onnea kaikille valmistuville viikonvaihteeksi!

9 kommenttia:

  1. Kaunis takki tulossa. Kylläpä äitisi on ostanut kivoja synttärilahjoja. Pikaista paranemista sinne, kesäpöpöt ovat ikäviä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kirppu! Eiköhän tämä tästä. Parantelen käsilaukun sisällöllä, näin aluksi... ;)

    VastaaPoista
  3. Kiva että pidit paketista. Kurkkasin väriskaala sinun Karnaluks-sadostasi! :)
    Ilo on muuten minun puollellani, sillä on ollut todella kiva kasata paketteja sinulle, vaikka ensin pelkäsin kun kirjoitit että lankoja jo on! :)
    Se metallinen juttu ostin pienestä puodista Porvoosta. Paljastanko jo mitä se on?
    Pieni vihje: Tarvitaan ehkä eniten keittiössä!
    Eli ei mitään lankajuttua! :)

    Hieno villatakki olet aloittanut ja kivoja synttärilahjoja olet saanut.
    Käyn kyllä tässä blogissa seuraamassa neulomistasi.
    Parane pian ja
    EN RIKTIGT TREVLIG SOMMAR!
    (fast nu just känns det mera som höst här när regnet vräker ner och stormen viner runt husknuten. Brrrr! Dags att gräva fram långkalsongerna på nytt!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tack Inge!

      Jasså, i köket? Då ska jag gissa att man får stänga något med den... påsar, kanske? Vad konstigt, jag har nu en riktigt mysteri. :)

      Jag bor också här vid sjön och vädret är jättekallt och blåsigt. Tråkigt att stanna inomhus med två-åringen. Lilla mannen tittar på Risto Räppääjä filmer i timtal och blir hyperaktiv.

      Trevlig veckoslut, hoppas att vädret blir varmare. (Men vilken härlig ursäkt att sitta på soffan och sticka!!) :)

      Poista
    2. Lite kyligt väder är bra för stickning och virkning, men inte om man blir förkyld.

      Ja, kyllä se pussinsulkija on, se metallinen esine. Oikein arvasit!

      Ylihuomenna lähden Porvooseen. Siellä järjestetään blogitreffi. Ser fram emot det. Skall bli kiva att träffa människorna bakom signaturerna.

      Poista
  4. Kiitos itsellesi osallistumisesta!

    Ihana paketti ja mukava mysteeri :D.

    Ihanaa lukea ruotsia ja jopa luulen ymmärtäneeni, mitä olette kirjoittanut :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heidi! :) Mysteeri on kyllä hauska. Täällä minä nipistelen nipsua joka paikkaan kysymysmerkki pääni päällä. :D

      Poista
  5. Ihanat paketit olet saanut ja upea takki tulossa, tuskin maltan odottaa lopputulosta! :) Hassua muuten, miten yhteen ovat nämä SNY-parit sattuneet. Ensinnäkin viime kertainen parisi Elisa on kaverini. Siitä lähdin seuraamaan sinun blogiasi. Neule-Kirppu oli hänen parinsa viimeksi, kun Elisa osallistui SNY-kierrokselle. Inge oli parisi tällä kertaa ja minun parini viime kierroksella. Hauskaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pienet ovat piirit neuleyhteisössäkin, vai kuinka? :D Hassua tosiaan! Mutta SNY on aivan ihana tapa kohdata uusia neulehenkisiä ihmisiä ja ainakin minua tämä blogimaailma on rikastuttanut tosi paljon ainakin ideoiden ja vinkkien saralla. Ja aina on mukavaa lukea ihmisten kuulumisia neuleiden taustaltakin!

      Ovatkohan parit menneet "ympäri", kun moni SNY-osallistuja on jo ihan vakkari. Luulisi että reilun sadan ihmisen "parittaminen" pari kertaa vuodessa tuottaisi jo samoja pareja uudestaan. Vaikka minä olen ainakin niin höynäytettävä, että en varmaan arvaisi paria samaksi vaikka tulisikin sama uudestaan. Heidi varmaan tietää vastauksen tähän. :)

      Tänä vuonna jänskätti että osuukohan joku live-elämän tuttu pariksi, kun oli niin monta kaveria mukana ringissä. :) Oishan se ollut hassua lähetellä paketteja naapuriin!

      Poista