maanantai 23. tammikuuta 2012

Paluu blogikartalle

Työn määrä on yllättänyt Lentävän. Paluu töihin heinäkuussa oli todella tervettä vaihtelua kotielämään, mutta on todella ollut pois kaikenlaisesta mukavasta harrastamisesta, sosiaalisesta elämästä nyt puhumattakaan.

Nyt on kuitenkin taas uuden vuoden lupausten aika ja ensimmäisenä päätän taas elvyttää tämän blogini. :)

Vauhtia siihen olen päättänyt jälleen ottaa netin neulontayhteisöstä; toisin sanoen olen mukana jälleen kevään SNY-kierroksella! Toivotankin mukavaa kevättä ja paljon kivoja yllätyksiä kaikille SNY-kierroksella mukana olijoille! :)

Kevättä kohti!
Neulomuksia on valmistunut viime vuoden puolella jonkin verran enemmän kuin listaus antaa ymmärtää, yritän laitella kuvia tässä pikkuhiljaa.

Hymypoika kasvaa valtavaa vauhtia, pian hän on jo 1v 9kk! Puhe on kehittynyt valtavasti ja juttua tulee aivan taukoamatta. :)

Katsotaan mitä kevät tuo tullessaan. Pidän teidätkin siitä ajan tasalla - toivottavasti joku käy täällä vielä kurkistelemassa, eivätkä kaikki luule Lentävän lentäneen muualle! :)

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Kiva että blogisi nyt on up-to-date. Se helpottaa yhteydenpitoa! :)
  Nimettömänä pysyn viimeiseen saakka, yritän ainakin! :)
  Olen siis SNY:si ja toivon, että tästä tulee oikein hauska ja mielenkiintoinen kevät meille. Kierros on siis alkanut ja nyt innolla pakettia kokoamaan.
  Mukava viikkoa Sinulle
  t
  SNY:si

  VastaaPoista
 2. Iik, kivaa! :) Kiitos kommentista ja mukavaa viikkoa sinullekin :) jänskättää jo ihan hulluna :D

  VastaaPoista