keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Vapun jälkeistä elämää

Vappu vietettiin nostalgisissa tunnelmissa, Hymypojan pikkuruisia vaatteita pläräten. Otin ystäväni kanssa pöydän uuden lastenvaatekirppis Piilon avajaisviikolta ja tulihan noita bodyja ja potkareita viikkailtua varmaan pitkälti toista sataa. Lisäksi kestovaippoja, pikkutarvikkeita, tossuja, myssyjä ynnä muuta.

Piilo on muuten mainiolla konseptilla tehty kirppari. Tila ei ole valtavan suuri, mutta se ei todellakaan haittaa - pöytiä on runsaasti ja tilaa on myös kierrellä ja plärätä ja kyykkiä. :) Teinpä muiden myyjien pöydistä muutamia pieniä löytöjä Hymypojallekin. Lapsille on Piilossa oma leikkinurkkaus ja myynnissä on myös retrokankaita, käsintehtyjä tuotteita ja erilaista pientä design-tuotetta. Ja tämä ei sitten ole maksettu mainos... ;)

Käväisin taannoin Novitan LankaDelissä ja siellä on nyt myynnissä erä kaivattua keltaista 7-Veljestä lankaa. Tästä mainittiin jo klubikirjeessäkin, mutta kaikillehan se ei tule. Ostin itselleni pieniä heräteostoksia, mm. hopeanväristä Malibua, joka ehkä muuntuu joksikin tämäntapaiseksi, tai sitten ehkä joksikin ihan muuksi... :) Isommat projektit ovat nyt muutenkin pienellä tauolla, mutta telkkaria katsellessa olen värkännyt Nalle Kukkaketo -langoista dominoneliöitä. Dominoneuletekniikka on helppoa ja mukavaa ja noilla pätkävärjätyillä langoilla tosi kivaa, kun ei pyöri useita lankanöttösiä sylissä ja lattioilla. Joku pieni peitontapainen noista voisi aikanaan syntyä, katsellaan. :)

Perjantaina vietetään Hymypojan 1-vuotissyntymäpäivää. Itse juhlat pidetään sunnuntaina mummolassa äitienpäivälounaan merkeissä. Hymypojan toiset kummit ja isovanhemmat ovat Itä-Suomessa kaukana meistä, joten pidämme siellä sitten vielä erikseen juhlat, kunhan olemme taas menossa sinnepäin. Poika itse on räkätaudissa, kuten näköjään nyt koko muukin perhe, joten voi olla että juhlimme melkoisen matalalla profiililla, peiton alla.

2 kommenttia:

  1. Täytyykin joskus vierailla Piilossa, josko sieltä löytyisi jotakin kesäkivaa meidän neidille. Kenties saan asiantuntijalta opastetun kierroksen. ;) Ihanaa vuosikassynttäriä sekä Hymypojalle että hänen vanhemmilleen!

    VastaaPoista
  2. Hei Sannis, ehdottomasti lähden opastamaan, siellä nimittäin eksyy helposti! ;D Pitääkö meidän tehdä kässäkerhomiitingin ekskursio sinne..? Jos viimein saataisiin miitinki aikaiseksi... Kiitos paljon onnitteluista! Vielä vuosi sitten sitä oltiin vielä aika pulleassa tilassa! :D

    VastaaPoista