perjantai 29. huhtikuuta 2011

Huhtikuun hujaus

Näin se on huhtikuu mennä hujahtanut melkein huomaamatta. Vappuaatto on huomenna. :)


Miauu, kisuja silittelemässä :)
Hymypoika on tässä kuussa oppinut kävelemään. Meillä tepastelee nykyään todella iloinen taapero, joka höpöttelee omalla kielellään hauskoja juttuja. Äitäitäitäitä-äiti, ishishiissi-isshi-isi, mämmämmämmämmä, nännännännännä ja töötöötöö tööt töttöt höö ovat meillä aika yleisiä puheenaiheita. :)

Kuvassa Hymypoika on Wredebyn (EFWB) lentokentällä ihmettelmässä keväisiä asioita. Lentokausi on starttaillut vaihtelevassa säässä ja Hymypojan isi on ainakin päässyt jo pariin kertaan taivaalle. Meidän muiden tehtäväksemme onkin sitten jäänyt kentän laidalla töröttely. Mukavaa sekin! :)

Huhtikuun SNY-tervehdys
Ihana SNY muisti minua huhtikuisella paketilla! Eikä ainoastaan minua, tuo alimmainen nallepaketti on pienelle Hymypojalle, jolla on 1v-syntymäpäivät ensi viikolla! Paketti avataan siis vasta silloin, kuten SNY kortissa ohjeisti, vaikka äiti onkin niin utelias, että tiukkaa tekee! Minä sain paketista sievää sinistä Novitan virkkauslanka coloria, hauskan oivaltavan "Kepeät Kilot" -kirjan tsemppaamaan kevennyspyrkimyksissäni, sekä tulppaanikortin, joka ei nyt näy kuvassa, mutta on tuolla kirjan välissä piilossa Hymypojan vikkeliä kätösiä. :)  Kortissa vihjattiin langasta syntyvän vaikkapa liinan tai verhon. Pikainen ohjehaku toi monta mukavaa tarjokasta liinaksi. Lisäksi sain pääsiäiskortin, jonka senkin unohdin laittaa tähän kuvaan. Nyt olen näköjään huolimaton ja hajamielinen, pahoitteluni. Kiitos siis SNY kaikista muistamisista! Nyt jänskään aivan hulluna toukokuuta ja paljastuspostia! :)

The Wall live 2011
Tämä herrasmies on Mr. Roger Waters, joka loihti eteemme todella henkeäsalpaavan esityksen Hartwall Areenalla. The Wall on huikea teos, joka vasta 30 vuotta syntymänsä jälkeen on pääsyt niihin puitteisiin, joihin se aikanaan on luotu. Muuri kasattiin pala palalta ja lopulta kaadettiin ryminällä. Sanat eivät riitä kertomaan, kuinka huikea show tämä on.

Siirrymme Vapun viettoon, tosin hiukan kipeinä. Hymypojalla on kurjaakin kurjempi silmätulehdus ja minä poden ties monettako kymmentä flunssanpoikastani. Echinaforcea kehiin ja unille. Hauskaa Vappua kaikille!!

2 kommenttia:

 1. Hyvä, että paketti tuli perille. Yritä vain jaksaa odottaa muutama päivä sisällön paljastusta. ;)
  Toivottavasti tykkäät siitä.
  Hauskaa vappua!
  SNY:si

  VastaaPoista
 2. Pakko se on kai odottaa ;D Kiitos todella paljon, paketti oli jälleen kerran oikein mieluisa ja tuo lanka on tosi sievän väristä!

  Oikein hauskaa Vappua sinullekin ystäväiseni. :)

  VastaaPoista