maanantai 16. toukokuuta 2011

"Poika" tuli kotiin ;)

Juu, kyllä täällä MM-kultaakin juhlitaan ja lausutaan Suomen Leijonille iso KIITOS mahtavasta turnauksesta, joka todellakin viime yönä huipentui aivan uskomattomaan 6-1 murskaukseen Ruotsia vastaan. :) Mutta otsikollani viittaan tähän "poikaan", joka saapui meille kotiin myös eilen:

Mummolan suurin aarre <3
Rakkaan, edesmenneen isoäitini polkusinger, jolla hän tienasi leipänsä monet vuodet pukuompelijana. Mummoni ehti upeaan 96 vuoden ikään ja lähti pois luotamme viime joulun alla, kaksi kuukautta ennen 97. syntymäpäiväänsä. Lupaan, että rakas työväline saa arvoisensa paikan kotoamme ja kenties vielä jokusen tikin ompeleekin.

Poljin


Se on kuin taideteos.

Kone on edelleen käyttökunnossa, pientä vuosihuoltoa vain vaille.

Vielä tästäkin vinkkelistä :)

Ompelukoneen noudon ohessa vietimme oikein rattoisan viikonlopun serkkuni ja hänen avopuolisonsa luona. Grillikausi tuli korkattua oikein urakalla, sekä katseltua toki superviikonlopun pakolliset lätkät sekä Euroviisut. :) Minun suosikkimaani Italiaa lukuunottamatta pärjäsivät harmillisen huonosti, mutta se on yleensä aika odotettavaa, koska en oikein perusta tuosta tavanomaisesta eurodiskosta. Serbian tyttöjen retroilusta tykkäsin tosi paljon, sekä Islannin reippaasta Beatles-meiningistä. Mitä, minäkö juuttunut 60-70-luvulle...? =) Tottakai pidin Suomen suloisesta edustajasta myös. :) Hienoa Oskar!

Nyt alkaa raivokas siivoaminen, olen viimein selättänyt flunssan viimeiset rippeet ja koti on taas sen näköinen, että täällä ei olla pariin viiikkoon tehty muuta kuin makoiltu. Imuri kouraan!

Huomenna emännöin mammojen kässäkerhoa ja olen luvannut opastaa isoäidinneliöiden virkkaamisessa! Hauskaa siis tiedossa! :) Mukavaa ja voitokasta alkavaa viikkoa ja juhlitaan tänään torilla!! Ihanaa Leijonat! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti