keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Pienistä tilkuista suuret peitot...

Tervehdys! Blogi on ollut taas hiljainen, mutta vähänpä on ollut tapahtumiakin. Valmiita töitä ei tahdo syntyä, pikemminkin UFO:ja nurkkiin, ja pieni yksivuotias pitää kiireisenä. Tänään teki jotenkin mieli blogata, enkä oikein keksinyt kirjoitettavaa, mutta postinkantaja pelasti writer's blockilta: SNY:n paljastuspaketti saapui! :) 

Toukokuun SNY-tervehdys, rasiasta on irrallaan taikapyyhe, jonka Hymypoika jo korjasi talteen (kuvassa taka-alalla)
Paketista paljastui laventelinvärisessä Tupperin kätevät-rasiassa 2 kerää Red Heartin Eco Cotton -puuvillasekoitetta (mulle!), Eucerin SPF30 aurinkovoidetta (koko perheelle!), taikapyyhe (Hymypojalle) ja kortti, jossa SNY toivottelee minulle kesäterveisiä sekä hyvää syntymäpäivää. (Täytän TAAS 21 vuotta ensi maanantaina.)
Hymypoika jatkaa paketin purkua yksivuotiaan innolla :)
Salainen neuleystäväni oli Elisa. Kiitos Aivan valtavasti tämän kevään ihanista paketeista! Kurkistelin käsitöitäsi ja todella ihania olet tehnyt! Käyn kurkistelemassa jatkossakin blogiasi! :)

Nyt se kippo on jo tyhjä! 
Eco-Cotton lanka olikin jälleen kerran telepaattisen SNY:ni ihmeellinen oivallus. ECO-Cotton on nimittäin ollut minulla tässä viime aikoina koukulla. Ostin sitä heräteostona taannoin ja nyt se on hiljalleen muuttunut isoäidinneliöiksi ja omalle SNY:lleni tiskirievuksi, josta julkaisen sitten kuvan, kun keksin mihin olen sen kuvan tallentanut...

Mummon ruutu 1

Mummon ruutu 2

Ja nytpä minulla on viimein tilaisuus blogata yksi tuotokseni - tadaa! 333-arvonnan ystävänpäiväpalkinto! Tämä lähtee siis Elisa sinulle, näin reilusti ystävänpäivän jälkeen... mutta sydämethän ovat sikäli ajattomia, että sydämellisellä liinalla voinee pyyhkiä muulloinkin kuin helmikuussa, eikös. :) Liinan ohje on KrisKnits.comista.

<3 Sydämellinen tiskiriepu <3

Tilkkutyöt ovat olleet läheisiä muutenkin viimeaikoina. Opettelin joutessani dominoneliöiden tekemisen ja niitäpä olen sitten värkkäillyt tässä ihan urakalla. Ostin taannoin Nallen pätkävärjättyjä lankoja (muistelisin näiden olevan nimeltään orvokki ja mustikka) ja mieleni teki tilkkupeittoa, mutta pieni perfektionisti sisälläni ei halua virkata pätkävärjätystä isoäidinneliöitä, koska värit eivät mene tasan pätkimättä lankaa. Dominoneliöön taas nämä langat kävivät hauskasti ja nuo violetin ja vihreän sävyt passasivat toisiinsa kivasti.


Dominoneliö ja sen kaverit
Minun tekee mieli valkoisella langalla yhdistettyä peittoa ja virkkasinkin jo ks-reunan noihin pariin neliöön. Sitten vielä yhdistin toisiinsa nuo kaksi etummaista tarkistaakseni, onko reunavirkkauksesta mitään iloa, tuo reuna kun tuntuu vetävän rullalle. Reunan ulkonäkö kyllä paranee yhdistettäessä ja laitan kaiken toivoni loppuhöyrytykseen. Kyllä siitä hyvä tulee! Kun vain joku pikkuenkeli tulisi ja päättelisi nuo langanpäät... :)

Piipahdin tällä viikolla puutarhapalstalla ja meinasipa paniikki iskeä, kun näin naapureiden kukoistavat puutarhat! Onneksi Päkis on käynyt hiukan vauhdittamassa projektiamme, mutta tulipa valtava hinku päästä kuokan varteen ja äkkiä. Toivottavasti se onnistuisi vielä tämän viikon aikana, mutta sääennusteet eivät lupaa kovin hyvää.

Nyt nappaan puikot käteen ja kipaisen sohvannurkkaan. :)

4 kommenttia:

 1. Kylläpä paketti tuli sulle nopeasti; toi Postin uusi kakkosposti on tehokas, kun sillä voi lähettää halvemmalla, mutta paketti on perillä jo seuraavana päivänä. Kerrankin jotain hyvää uudistusta.
  Hyvä, että tykkäsit paketeistani ja osasin sulle oikeanlaisia lähettää. Odotan jo innolla sydämellistä postia sinulta päin. Nyt voin onneksi laittaa sinun blogisi omaan blogiini seurantaan, kun olen paljastunut.
  Oikein hyvää kesää ja kommentoin sulle aina välillä.
  Elisa

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin todella! Oikein mukavia yllätyksiä kaikki ja kiitos kun muistit Hymypoikaakin. :)

  Käy ihmeessä kommentoimassa blogia, laitan myös sinun blogisi seurantaan. :)

  Hyvää kesää sinullekin Elisa!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Päkis! :) Tehhäänkö siullekkii?

  VastaaPoista