maanantai 4. huhtikuuta 2011

Ihan oikea sadepäivä!

Joten on aika pakata rantakassiin uikkarit, aurinkorasvaa, pokkari, aurinkolasit ja meikkipussi. Vai onko sittenkin vielä vähän liian aikaista...?

Biitsikelejä odotellessa!

Just hanging.
Sinne mahtuu kaikki oleellinen.
Kassiin meni lopulta Muskatia hiukan neljättä kerää. Ohjeessa kassin ja hihnan reunat on vielä koristeltu erivärisellä langalla virkaten, mutta harkitsen sitä vielä. Ehkä en kuitenkaan käytä valkoista, vaan jotain jännempää. Vaaleanvihreää..? :) Tämä oli ihana välityö ja kerrankin tuli tehtyä jotain ihan vain itselleni! :)

Sukka lepäilee laudalla.
 Ensimmäinen Hiitolan sukka on valmis, päättelyä vaille. Lunttasin kärkikavennukset Novitan neulomoon skannatusta ohjekuvasta ja pitsineuleen osalta vain sävelsin kavennuspaikat. Kuvio säilyi mielestäni ihan kauniina loppuun asti. Nyt pitää vain kirjoittaa äkkiä ylös mitä oikein tein, että toisesta sukasta tulee aikanaan edes sinnepäin samanlainen. Kuvaan tuon kärjen vielä, jahka saan työn pääteltyä ja sukan sen käyttäjän jalkaan. :)

Tiikeriä seinälle.
Pääsimme viimein jonkinlaiseen yhteisymmärrykseen eteisen sisustuksesta. Alkuperäinen ajatukseni hyllystä ja peilistä meni uusiksi, koska hankkimamme hylly oli kovasti suuri ja tilasta tuli ahdas. Hylly löysi kuitenkin arvoisensa paikan (pilkottaa kuvassa peilistä) ja seinästä tulikin viehättävän pelkistetty. Kapea peili ja mieheni ystävältä Kiinan tuliaisena saatu upea tiikerimaalaus pääsivät paikoilleen. Kivaa!

2 kommenttia:

 1. Heips!
  Aivan ihana toi kassi. Kyllä mun täytyy kokeilla sellaista. Venyykö se paljon? Voisiko sitä käyttää sellaisena muovikassin korvikkeena kaupassa?

  Olen yrittänyt olla unohtamatta muovikassia repustani ettei jokaisella kauppakerralla tarvitse ostaa uutta muovikassia. Tuollainen ekokassi olisi hyvä vaihtoehto.

  Oikein hyvää viikonloppua teille!
  SNY:si

  VastaaPoista
 2. Heippa SNY ja kiitos kehuista! Siitä tuli kyllä tosi ihana. :)

  Vastauksena kysymykseesi - ei siitä ehkä kauppakassiksi ole, ainakaan kovin isoihin ostoksiin. Se venyy kyllä ihan mukavasti, mutta veikkaan että siihen ei kannata ihan älyttömästi ladata painoa, ettei se venähdä lopullisesti. Enemmän ehkä tuollainen vaatekassi, pyyhkeelle ja uikkareille tai vaikka kelivaravaatteille. Vähän mietin tuota hihnaa virkatessani, että olisiko se pitänyt koukuta tai tehdä ks-kerroksia pylväiden väleihin, ettei hihnasta tulisi liian joustava. Ehkä reunuksen koristevirkkaus tukevoittaisi sitä hiukan..?

  Oikein mukavaa viikonloppua sinullekin! :)

  VastaaPoista