perjantai 18. maaliskuuta 2011

Pikapäivitys

Hengissä ollaan ja kaikki hyvin! Lupasin jo viimeksi uutta kuvapäivitystä, mutta kortinlukijani ei ole herännyt vieläkään henkiin ja oikeastaan moni muukin asia uhkaa kaatua teknisiin ongelmiini: rakkaasta Aceristani on hajonnut täten kortinlukija, dvd-r, webcam, laturi (!) sekä varmaan jotain muutakin jota en vielä ole hoksannut. Tässä ollaan siis pyrkimässä läppärikaupoille varmaan aika piakkoin. Ehdotuksia saa antaa, mutta maccia en sitten aio ostaa. :)

Neulerintamalla on pientä edistystä havaittavissa. Hymypojan Samostakki on valmis, napinompelua vaille. Hiitolan sukat etenevät hiljalleen, tosin kuten aina, teräosan neulominen on niin pitkäpiimäistä, että pitäisi varmaan lähteä junalla Ouluun, että saisi työn valmiiksi. ;) Välipaloina on syntynyt isoäidinneliöitä, tiskirättejä ja viimein löysin muuten Ravelrysta hyvän ohjeen Päkiksen muksujen mökkivillapaidoillekin. Nyt sitten vaan suomennuspuuhiin, että saa puserot puikoille ja ehkä valmiiksikin ennenkuin kesä on sujahtanut ohi.

Osallistuin tässä kuussa neuletapaamiseen - perustimme muutamien äitien kanssa käsityökerhon ja pidimme "perustamiskokouksen" viikko sitten. Kymmenkuisten taapertajien kanssa käsitöiden edistäminen oli hieman haastavaa, mutta juttu ainakin lensi, jopa hieman käsitöiden ulkopuoleltakin. Oli tosi hauskaa ja kiitänkin osallistujia myös tätä kautta. Seuraavaa miitinkiä jo suunnitellaan ja toivon mukaan saamme lisää jäseniä! :)

Maaliskuu on minulle pienten irtiottojen kuukausi. Kävimme äitini kanssa oikein Bangkokissa asti kahdestaan hiukan rentoutumassa ja shoppailemassa viime viikonloppuna. Reissu oli minun kolmas visiittini, äidilleni tämä oli Thaimaan ensipuraisu - ja koukkuun taisi jäädä! Hymypoika oli reissannut isänsä kanssa Karjalaan isovanhempien luo ja heidänkin reissunsa oli ollut oikein mukava. Viikon päästä on vielä tiedossa kylpyläreissu Haikkoon. Ihanaa rentoutusta ja ystävän kanssa yhdessäoloa tiedossa siis!

Pahoitteluni edelleen kuvattomasta postauksesta, yritän saada tekniikan kuntoon mahdollisimman pikaisesti.

2 kommenttia:

 1. Tervehdys!
  Hyvä, että olette kunnossa ja matkat sujuivat hienosti. Tämä maaliskuun alku on ollut vähän joka puolella hiljaiseloa bloggausten suhteen. Niin myös itselläni.

  Laitan pakettisi tulemaan alkuviikosta, joten voit odotella sitä jossain vaiheessa viikoa saapuvaksi ;) Toivottavasti tulee yhtä onnistunut lähetys kuin viimeksi.

  terkuin SNY:si

  VastaaPoista
 2. Kiitos SNY! Kivaa kun on jotain mitä odottaa! Nyt taas jänskättää. :D

  VastaaPoista