perjantai 21. tammikuuta 2011

Touhukas perjantai

Piipahdimme Hymypojan ja äitini kanssa Matkamessuilla. Mukavaa ja mielenkiintoista! Paljon tarttui esitteitä ja ideoita matkaan. Etsiskellessäni ystävälleni Päkäpäälle maatilamatkailuesitteitä, minut nappasi kiinni Koivulan Kartanon esittelijä. Melkoinen pyhiinvaelluskohde kässäfriikille, vai mitä sanotte kartanohotellista rantasaunoineen ja kotieläinpuistoineen, jonka yhteydessä on lammasfarmi, villavintti, silkki- ja käsityömyymälä sekä sepän paja?? I'm so there sanoi Lentävä! Kuka lähtee mukaan?

Sain viimeisen kipinän tämän blogin perustamiselle kun minulle vinkattiin Salainen Neuleystävä -ringistä. Olen ollut vuosia sitten jossain lyhyehkössä neulevaihtoringissä ja se oli niin mukavaa, että innostuin aivan totaalisesti, kun eteen tuli näin hienosti organisoitu ja suuri vaihtorinki. Toivon jänniä hetkiä kaikille osanottajille! :)

Uusin Novita-lehti odotteli ilokseni eteisessä kotiinpaluutani! Siispä neulehekuman pariin... :)

4 kommenttia:

 1. Heh, taisitpa tosiaan löytää minut! :) Kiitos hyvästä vinkistä! :)

  VastaaPoista
 2. Koivulan kartano näytti todella hyvältä.
  Paikka viikonloppu lomalle helposti, niin montako sait mukaan? ;)

  VastaaPoista
 3. Kyllä joku taisi jo ehdottaa, että lähdetään heti huomenna. :D Siellä voi kyllä nyt olla lunta ihan omiks tarpeiks, mutta kesällä aivan ehdottomasti joku viikonloppuretki on sinne tehtävä!

  Kiitos kommentista Santra, mukava blogi sinulla!

  VastaaPoista