lauantai 29. tammikuuta 2011

Laiskaa lauantaita

Ulkona myrskyää niin, että parvekelasit vain paukkuvat. Onneksi Hymypoika on sikeäuninen tapaus, eipä tulisi tuossa metakassa äidin nukkumisesta mitään.

Meillä on autokaupat tiedossa, mies lähti viemään koeajopirssiä juuri takaisin liikkeeseen ja pyytämään tarjousta josta emme voi kieltäytyä... :) Kallishan tuo on mutta eipä niitä kai ilmaiseksikaan missään jaeta. Ja meillä tuo mukana kulkevan romppeen määrä on vaan kasvamaan päin, joten pakko se on päivittää nyt kunnon perhemalliin. Pidetään tuo merkki ja malli nyt vielä pikku salaisuutena, pistetään kuvat ja speksit jahka nimet on paperissa. ;)

Viikon urakoinnin tulos: mallitilkku ;D
(Huomaa vasemmalla kuvaajan varpaat)
Käsitöiden saralla on ollut hiljainen viikko. Pähkäilen edelleen sitä mukuloiden villapaita-asiaa, väsäilen mallitilkkuja ja mietin, uskaltaisinko suunnitella neuleet alusta loppuun itse. Lisäksi tuskailen Novitan lankojen nopeaa poistumista markkinoilta ja pohdin, haluanko tilata Tapion Kaupasta Novitan Luxus Windiä muutamaan äidille lupaamaani neuleeseen vai etsinkö korvaavaa lankaa. Ehkä puren hammasta ja tilaan, muuten saattaa jäädä neuleet taas tekemättä.

Ei ole muuten tolkun häivää Novitalla siinä, että lankavalikoima vaihtuu puolivuosittain ja kymmenittäin  lehtien ohjeita "vanhenee", koska mistäpä keksit korvaavaa lankaa?! Tämä on ollut mm. Novitan neulomossa melkoisen kuuma keskustelunaihe ja olen kyllä törmännyt samaan asiaan useasti minäkin. Ostan mielelläni kokeeksi kerän tai kaksi ja jos tykästyn lankaan, saatan myöhemmin haluta tehdä siitä jonkin isomman projektin, mutta eipä ole yksi eikä kaksi kertaa kun kyseessä oleva lanka onkin poistunut valikoimista.

Mitähän sitä tänään söisi? Pitänee mennä pistämään pää jääkaapin oven väliin. Ehkä laiskan lauantain hengessä ehdotan kollektiivista ulkona syömistä. ;)


Torstain herkkupalat, uuniperunaa savulohitäytteellä.

Nyt on aika käydä leipomushommiin, että pääsemme rotinoiden kera katsomaan erästä uutta pientä ihmistä. Vauvantuoksua tiedossa siis! :)

Odotan myös jännityksellä, joko saisin SNY-parini tänään! Mukavaa viikonloppua!

1 kommentti: