perjantai 9. maaliskuuta 2012

Naistenpäivän yllätys

Hyvää naistenpäivää vielä näin iltamyöhälläkin! :)

Oma naistenpäiväni kirkastui heti kärkeen, kun varttia ennen töihin lähtöä posteljooni pukkasi laatikosta ison kuoren: iki-ihanan SNY-paketin! Osasitpa todella yllättää, rakas SNY, en yhtään osannut odottaa pakettia jo näin pikaisesti! Kiitos! Ja minkälaisen paketin olitkaan taas koonnut:

Maaliskuun SNY-terveiset
Paketista löytyi: kukallinen kangaskassi (kyllä, jokaiselle projektille on oltava oma kassi!!), tarvikkeet kukkaron neulomiseen Drops Muskat -langasta (hienosti bongattu sävy sävyyn luuripussukkani kanssa!), traktorinappeja Hymypojan neuleeseen (Hymypojan kommentti: "Aika upee jakko!"), sekä Geishapatukka (jota popsin parhaillaan) ja neuleaiheinen kortti.

Aatteen värinen kortti.

Ihanan värinen lanka ja sille kaveriksi kukkanappi.

Tr-Tr Mitjat.

Kangaskassikuosi lähemmässä tarkastelussa.
Hiukkasen nyt nolottaa että purkasin tuon paketin niin kovassa kiireessä, joten pitää ihan kysyä näin julkisesti: mahdoitko laittaa pakettiin myös teetä? Löysin pöydältä paketin vierestä kotiin tultuani teepussin, jota mieheni ei ainakaan tunnistanut omakseen ja lapsenvahtinikaan ei yleensä teetä maistele. Mikäli tuo herkku oli sinulta, kiitän siitäkin ja pahoittelen etten liittänyt sitä tähän postaukseen!

Joka tapauksessa olet upeasti asian ytimessä toiveistani ja mieltymyksistäni. Kiitos ihanasta naistenpäivän ylläristä ja mukavaa ja aurinkoista maaliskuuta sinne Loviisan suunnille! :)

Työntäyteinen viikko on nyt takanapäin ja minulla alkoi viikonloppu. Toivon mukaan ehdin hiukan päivittää blogia enemmänkin tässä loppuviikon aikana. Kolmas revontuli on puikoilla hyvässä vauhdissa, pari tiskirättiä on valmistunut välipaloiksi ja SNY-paketista tulleet huovutuslangatkin ovat muuttuneet mallitilkuksi ja seuraavan projektin aluksi. Mutta siitä lisää tuonnempana. Nyt katsomaan nauhalta kauan odotettua Kätevää Emäntää! :)

4 kommenttia:

 1. Hyvää naistenpäivää sinullekin. Kiva että osasin yllättää. Teepussia ei ollut mukana paketissa. :) Nyt teillä on mysteeri ratkaistavaksi.
  Hyvää viikonloppua!/ SNY:si

  VastaaPoista
 2. Jopas nyt jotakin :D Kummallinen teepussi. Pitää kysyä huomenna Hymypojan mummilta olisiko hän sittenkin alkanut teen juojaksi! :D

  Onko tuo kangaskassi itse tekemäsi? Se on kovin sievä!

  VastaaPoista
 3. Ihan mun värinen tuo Dropsin lanka! Mikä sävynumero se on?

  VastaaPoista
 4. Moi Sannis ja kiitos viesteistä! :) Muskatin sävynumero on 39. Aivan ihanan värinen lanka minunkin mielestäni! Ja sain viime kevään SNY:ltäni muskatia, josta tein verkkokassin. Oli aivan ihanaa neulottavaa, hirmu pehmeää ja helposti puikolla liukuvaa, ei sellaista narisevan jäykkää kuin puuvillat joskus ovat. :)

  VastaaPoista