sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Muutama kuva aamun kunniaksi

Aloitetaanpas tätä neulekuvien purkua pikkuhiljaa, ettei tule makiaa mahan täydeltä. ;)

Fifistä on aina hyvä aloittaa. Tämä lienee tuttua kauraa kaikille neulojille. (Jos ei, Ullaneuleesta löytyy sille ohje.) Sain joulun alla tilauksen Päkäpäältä, joka halusi ystävättärelleen joululahjaksi jotakin unelmanpehmeää ja lämpöistä, valkoista sekä kimaltavaa. Monenlaisten mohair/lurex/helmi/paljetti-suunnitelmien jälkeen päädyimme viimein valkoiseen Lux Mohairiin ja lopputulos oli kuin olikin halutunlainen. :) Lahjan saaja on kuulemma pitänyt huiviaan joka päivä ja pitää lahjasta suuresti! Ilahduttavaa, sillä mukava sen alla oli marraskuisia iltoja sohvalla hautuakin! :D

Fifi suoraan pingotusalustalta sievästi sohvan selkänojalle viskattuna ja langat päättelemättä... 
Tämä Fifi2 on myös Lux Mohairia, siitä oli tulossa asusteeni toissavuoden pikkujouluihin ja se valmistuikin parahiksi viime vuoden pikkujouluihin! :D Kaivoin huivin kaapista poseeraamaan, joten rullautuneet reunat korvataan taiteellisella vaikutelmalla.

The scarf is on the moon!
Muutama vauvaneule, ne kun ovat yllättäen olleet tapetilla viime aikoina. Jakku ja myssy Luxus Cottonista, ohje on Novitan kesä 2009 -numerosta.
Jakku edestä...
Jakku takaa...
Raitainen myssy - tästä tulikin tosi ihana!
Peitto Pretty Babysta, jota tässä esittelee itse Hymypoika rokkilakanoissamme. Kuva on otettu jouluaattoaamuna. Nalle on minun vanha leluni, sen on tuonut Joulupukki varmaankin noin 29 vuotta sitten.
Hymypoika ja rakas unipeitto <3
Vielä yksi pipo ja slipoveri, molemmat valmistuivat joulunpyhinä hetken mielijohteesta. Tuo kerä Nalle Kevät -lankaa oli pyörinyt laatikossa jo kauan, ja se halusi muuttua vauvalle neuleeksi. Resorit neuloin suloisen pehmeästä Schachenmayr Alpaka Premiumista, jota löytyi Itäkeskuksen Lanka Vakasta. Pipo onnistui yli odotusten täysin ilman ohjetta ja päästä reväistyllä silmukkaluvulla (kaikelle on eka kertansa!), slipoveri on mukailtu Novitan syksy 2009 -numeron Wool-sliparin ohjeesta.

Pipo päässä pakkasella.

Slipoverin räytsikkäät raidat.
Siinäpä alkupaloiksi! Jatkoa seuraa! :)

2 kommenttia:

  1. Hamstrasin Kädentaito-messuilta isot pinot mohair-lankoja, enkä ole vielä keksinyt, mitä niillä tekisin. Nytpä tiedän. Kiitos vinkistä ja ohjeen linkkauksesta!

    VastaaPoista
  2. Sanna: Ole hyvä! Fifi lienee ollut melkoinen suurmenestys, ohje on tosi mukava, koska se jää helposti mieleen, eikä muutaman mallikerran jälkeen tarvitse enää kytätä ruutupiirrosta kaiken aikaa. Kovin addiktoivaa!

    Minäkin hurahdin mohaireihin taannoin ihan kympillä ja niitä on vieläkin kelpo kassillinen odottamassa uusia inspiksiä. :)

    VastaaPoista